dilluns, 19 de gener del 2009

Presentació.

Hola amics.
Avui estrenem aquest blog, la finalitat del qual és servir de plataforma per a donar a conèixer l'actualitat de la Colla Gegantera de Vidreres i del món dels gegants en general.
Amb les vostres aportacions de documents, siguin vídeos, música, partitures, etc.. així com notícies i com no, comentaris, esperem que es converteixi en una eina que ens permeti estar encara més units e informats.

Per a trencar el gel, començarem amb un petit repàs del que es va comentar en l'última reunió de la Coordinadora de Colles de Girona.
- Es van aprovar els comptes de l'any 2008 .
- Es va comentar com per a aconseguir portar a terme la 15ª Vila Gegantera Gironina a Puigcerdà, la direcció executiva de la Coordinadora va haver d'implicar-se al màxim. Fins al punt que en la pràctica van ser ells els organitzadors. En poques paraules, la colla de Puigcerdà pràcticament estava "desaparecida en combate".
- Es va presentar el pograma de la 16ª Vila Gegantera Gironina d'Hostalric.
Aquí si que hi ha una colla potent :-). A aquesta no podem faltar. Serà els dies 9 i 10 de Maig.
- Es va comentar que la colla de Ribes de Fresser organitzarà la 1ª Trobada de Muntanya de l'Alt Pirineus el 18 i 19 de Julio.
- La colla de Roses va presentar la seva candidatura a Vila Gegantera del 2010 i va ser aprovat per majoria absoluta.
- Terrasa i Manlleu van presentar les seves candidatures a Ciutat Gegantera de Catalunya del 2010. La votació es portarà a terme en la pròxima reunió el dia 9 de Febrer a Sant Joan D'Espí, a la qual esteu tots convidats. Com ja sabreu, la Ciutat Gegantera de Catalunya del 2009 és Tárrega i es celebrarà els dies 29, 30 i 31 de Maig.

I fins a aquí hem arribat per avui.
Només recordar que els Dilluns i els Dijous ens reunim en el gimnàs del col·legi Sant Iscle per a tocar la gralla i el tambor, i animar-vos a tots els qui us agrada la música i els gegants, a unir-vos a la nostra colla.
Si veniu no us penedireu i trobareu molts amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada