dimarts, 2 de juny del 2009

Tàrrega Ciutat Gegantera 2009

Doncs ja estem de nou a Vidreres, sans i estalvis desprès de la batalla, encare que algú dels més petits de la colla sí van arribar ferits :-) .
Realment un cap de setmana Geganter, que casi acaba amb les nostres forces, i si no ho cregueu, mireu el fotomuntatge que hi ha a continuació, i veureu com varem tornar tots.
No ho digueu a ningú, que desprès tot se sap :-) , però l'Antonio m'ha dit aquesta tarda, que no podia ni aixecar-se del llit avui al despertar, del mal d'esquena que tenia, doncs va haver de portar un dels gegants els dos dies, i sense relleu, perquè ens varem quedar sense portadors.
En Jaume tampoc va tenir cap relleu, però està més acostumat, i té les espatlles més grosses :-) .
Sento molt no disposar de més fotos o vídeos del cap de setmana, lo que tinc és lo que surt al fotomuntatge.
Ho he fet més que res pels que no varem poder venir, per posar-lis les dents llargues.
( A ti Francisco no, para tí espero que sirva para que durante ese rato olvides lo lejos que estás. De todas formas puedo asegurarte que al menos la cena del Sábado seguro que la tuya fué mejor, y si no te lo crees, preguntale al Adriano :-) . Un abrazo amigo).




Si voleu, us podeu descarregar les fotos fent click aquí.

Actualització dia 05/06/09:
He pujat noves fotos, fetes per la Paqui, a l'àlbum de la colla, que podeu baixar-vos mitjançant l'enllaç de més amunt.

P.D. Els comentaris no estàn prohibits, per si no ho sabíeu, i tambè podeu afegir entrades noves quant us sembli bé, collons que "esto se mueve menos que los ojos de Espinete".

2 comentaris:

  1. esta wuapisimo ya veo que os lo pasais pipa yo hago saber que el joel no pudo ir al cole el lunes estaba hecho polvo que sepais que sois el orgullo de vidreres,y como haceis seguir a los niños bueno adolescentes con esa aficion, pues animo que esto esta ahora inparable.sois los mas mejores besos

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina